Post by perlageadcampra on Feb 19, 2022 9:08:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Dream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Dream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Dream 2022 version ▞▞▞
Sonic 4™ Episode I Аркадни mwd
Я не розумію, що вже кілька разів оновлював, але після Парижа немає нового ресторану. Коли доступний новий світ? Після мого останнього оновлення я не можу відкрити гру, оскільки вона продовжує викидати мене, що відбувається з цією грою
Це справді марна трата даних і часу. Завантаження повторюється приблизно 4 рази. Mttsw.так огидно.Я ненавиджу це
Яка супер гра. Мені це подобається.... тому я поставив йому 5 зірок, а також трохи важко
Глюкає
Гра хороша, але я застряг у Нью-Делі місяцями... Я закінчив усі рівні, але все ще показує, що "скоро з'явиться". Як я переїду на той світ??
Супер!!!
Mimpi Memasak Santai zcbq
Я люблю цю гру, але я хочу сказати, що на початку це абсолютно одна з найкращих ігор, але коли ви рухаєтесь далі, вам потрібні прискорення та інше, щоб пройти рівні в цілому, мені це подобається.
Чудова та цікава гра
Я щойно придбав більше дорогоцінних каменів. Потім гра перезапустила, і моїх дорогоцінних каменів немає, але з моєї картки було стягнуто плату за покупку
Я завершив приготування пончиків, тепер я більше не можу. І коли я виходжу з гри і повертаюся до неї пізніше в той же день, вона не дасть мені клієнтів, я повинен видалити та перевстановити гру, щоб знову запрацювала гра щоразу, коли я виходжу.
Я пройшов усі рівні, але ті, на яких є напис «скоро буде», не розблоковані
Це чудова гра. Тож я даю 5 запусків, просто встановіть його та насолоджуйтесь грою.
Мені подобається грати в цю гру, але її довелося видалити, оскільки вона постійно зависає, а збої не можуть завершити відкладений рівень, тому що вона зависає, і коли вона вирішить працювати знову, ви не пройшли рівень, якщо він не відсортований належним чином. Я не буду завантажувати це знову гра
Раніше мені подобалася гра, поки я не потрапив в Токіо. Вони не дадуть вам достатньо часу, щоб завершити завдання, і програма продовжує знищувати свої дані. Над цим потрібно попрацювати
Мені дуже подобається ця гра, це хороша гра, найкраща, тоді я сподіваюся, що всі, будь ласка, встановіть цю гру...🥰😍🤩💙😷💯
Я люблю цю гру, тому що вона була так зацікавлена для всіх, і кулінарія також є моїм хобі
Гарно, але вся ця реклама після кожної гри робить гру неможливою насолоджуватися! Який сором!
Відео ніколи не доступні для дорогоцінних каменів, щоб купити додатковий час або додаткових клієнтів.
Реклама реклама реклама всюди реклама. Оголошення, з яких ви не можете вийти. Реклама безпричинна реклама. Видалено
Ця гра хороша, але 😁Проблема 😡 в тому, що я закінчив до Нью-Делі✌✌✌, але після Нью-Делі немає іншої країни 💫💫💫 тільки там написано скоро🤬😡🤬
Я закінчив усі 120 рівнів і це не дає мені піти в інший світ. коли ти оновиш це??
Подобається гра, але... З моменту оновлення я не можу грати на деяких рівнях, і вона дає збої та позначає всі рівні. Доводиться постійно закривати і відкривати. Будь ласка, виправте. Я заплатив, щоб не було реклами, тому я не хочу видаляти
Mimpi Memasak Santai cind
Попередження про помилку! Після останнього оновлення він застряг на тому самому місці. Мій прогрес не зафіксовано в один момент і далі! Будь ласка, допоможіть
Мені дуже подобається ця гра, грати в неї весело, і мені подобається звук в ній
Повинна бути можливість вимкнути музику й увімкнути звукові ефекти
Кидає виклик вашим рефлексам і розуму це подобається
У беріт рекламу
Забагато реклами
Це хороша гра, але одна проблема полягає в тому, що є час, щоб грати, якщо у вас є серця, тоді ви можете грати інакше. І рівні займають багато часу, щоб оновити кухонні інструменти. Через гроші ми не можемо оновити нашу кухню. Інакше це добре.
Це дивовижна гра.... Я грав до цього моменту... Просто дивовижно...але потрібно невелике покращення.. Про рекламу..
Дуже легка і мила гра. Однак не дозволяйте грі ввести вас в оману, вона перевірить ваші здібності під час проходження гри.
Я люблю цю гру 😍 😍😍 Але нам потрібно більше монет, щоб оновити кухню. В рамках оновлення кухні буде завершено лише цю частину ресторану
Оголошення того не варті. Кожні 10 секунд ви повинні дивитися рекламу, яку ви не можете пропустити. Творці, голодні до грошей. Через деякий час вам набридне реклама і ви видалите, як це зробив я.
Гра дуже прекрасна, але це відео не для багатьох посилань
Рівень 60 створений для того, щоб ви програли!! Клієнти перестають надходити, у мене є 6 клієнтів, тому я міг би виграти..
Це було добре, тому що це дало мені можливість отримати більше діамантів, не витрачаючи грошей, і краще мій вибір, швидкість і техніку гри. Безперечно хороша гра для мене 🧠 Мені подобається.
Я б поставив більше зірок, якби гра не обдурила мене з моїх кексів. Я розблокував набори наклейок для нових клієнтів, і я отримав 43 кексів із 25. Я пішов і пізніше забрав свої кекси в грі, і він викинув 18 моїх кексів, тому що зараз я можу тримати лише 25. Це не чесно. Я хотів би додати скріншот...!!!
Cooking Dream Gündelik qbt
Чудова гра, моя єдина критика полягає в тому, що ви не можете вимкнути музику, але зберегти справжні звукові ефекти, крім того, мені це подобається
Це чудова гра, я її люблю, це дивовижно, вона не містить реклами. Я такий щасливий після гри у Freefire, я граю в цю гру 😀 усі встановлюють цю дивовижну гру 🔱 чудово, казково, фантастично, mabulos🔰