Post by perscomthursstonsub on Feb 2, 2022 20:05:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai padidina žetonus ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
<p>Tai labai smagus žaidimas, išbandykite!
</p>
<p>Reklamos yra šiek tiek daug, jos verčia sąveiką patobulinti laikmatį, o tai, žinoma, užtrunka. Dažnai net negaunu „x“ galo, kad galėčiau jį uždaryti ir grįžti – ar jie trikdo? Turiu uždaryti žaidimą ir paprastai nesivarginu jo atidaryti. Nors žaidimas yra įdomus, jei ne ilgos, priverstinės sąveikos, trikdžių reklama.
</p>
<p>Per daug mikrooperacijų brangakmeniams atnaujinti įrangą, laiko vartai, skatinantys leisti pinigus brangakmeniams. Galima manyti, kad pajamų už nuolatines reklamas užtektų tam palaikyti, o ne dvigubai pasinerti į mikrooperacijas.
</p>
<p>Aš jam skyriau 2 žvaigždutes 🤩 Man patinka žaidimas, bet jis užšąla, todėl 4-ąjį kartą, kai turėjau susisiekti su Google Play, nusipirkau Jem's ir jis buvo pašalintas iš mano paskyros, o žaidime jis nepasirodė. Būk atsargus
</p>
<p>Padorus žaidimas. Tačiau per sunku užsidirbti brangakmenių nemokant už juos. Ne visi turi 5,99 USD išleisti žaidimui, kuriame su juo nepasieksite labai toli. Nemėgsta mokėti žaisti žaidimus.
</p>
<p>Saunus
</p>
<p>Daug linksmybių Man patinka šis žaidimas, o mano vaikai gyvena, kol pamatys mane
</p>
<p>Žaidimų Pasaulis {SpongeBob:Krusty Cook-Off}Žaidimas Telefone Lietuviškai . Žaidimų Pasaulis . Рет қаралды 208. Pinigai startuoliams.
</p>
<p>Pay 2 Win mikrotransakcijos netvarka. Blynų stovo nebegalima žaisti po to, kai reikia šlifuoti LITERAL HOURS FOR DIAMONDS, vieną iš sunkiausiai uždirbamų valiutų. Dabar po pleistro dažnai nebegalite dėti salotų ant Krabby Patties dėl klaidos, tačiau visa kita veikia gerai. Tai blogai, nes trikdo ir sugadina žaidimą.
</p>
<p>„Bikini Bottom“ turas į viršų; Jūrų rakte: Krusty Krabas Karaoke ... "The Fry Cook Games", "Bubblestand", "Squid's Day Off", "SpongeBob Meets the Strangler"
</p>
<p>Man patinka šis žaidimas, kurį žaisti labai įdomu, todėl noriu likti namuose iš mokyklos, bet nemanau, kad tai yra blogai, aš vis dar einu į mokyklą, bet atsinešu telefoną, kad galėčiau žaisti šį žaidimą dienos pabaigoje. Mėgstu šį žaidimą labai kaip iš tikrųjų ir jis taip įtraukiantis, dar kartą ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą, kad ir kas jį sukūrė, taip sukelia priklausomybę.
</p>
<p>Labai geras
</p>
<p>Tai toks įdomus žaidimas, bet aš jau antrą kartą susidūriau su ta pačia problema. Įgyvendinu tikslus iš pasiūlymo sienos, bet niekada negaunu atlygio. Šį kartą jis niekada nebuvo baigtas, kai padariau tai, ką reikia aprašyme. Jau susisiekiau su palaikymo pokalbiu ir gavau bilieto numerį, bet pagalbos negavau. Man bus labai malonu pakeisti savo įvertinimą į 5/5 žvaigždučių, kai tik gausiu sprendimą antrą kartą. Tai tiesiog erzina, kai anksčiau mėgau žaisti!
</p>
<p>Puiku! Man patinka muzika, grafika. Bet turėjau problemų, kartais, kai baigiau lygį ir peržiūrėjau skelbimus, vėl nukreipdavau į lygį, bet negalėjau nieko paliesti (atgal, pristabdyti), todėl turiu uždaryti programą ir vėl ją atidaryti. Kita problema, su kuria susiduriu, yra „Sweet Victory“ laimėjimas blynų stende. Yra 6 interjerai, Gary Petting Booth gavau iš išankstinės registracijos, o kitus 5 jau nusipirkau, bet aptinka tik 5 interjerus, todėl tokio pasiekimo negavau.
</p>
<p>Turbūt geriausias mano žaidęs maisto gaminimo žaidimas. Jis turi gerą pusiausvyrą, kad iš tikrųjų būtų galima gauti deimantų nemokant. Akivaizdu, kad būtų lengviau nusipirkti, bet nėra neįmanoma ar beprotiškai varginanti žaisti neišleidžiant pinigų, kaip ir daugelis kitų maisto gaminimo žaidimų. Redaguoti: jie pakeitė deimantų sistemą, todėl daug sunkiau pirkti daiktus. Dabar už kiekvieną pasiekimą gausite tik vieną deimantą, o tai reiškia, kad sutaupyti reikia amžinai.
</p>
<p>Puiki žaidimo koncepcija, bet beveik neįmanoma tęsti nenusipirkus brangakmenių. Turite išleisti brangakmenių naujinimams, kurie labai padeda istorijai, bet jūs negaunate brangakmenių reguliariai, todėl tai verčia jus pirkti brangakmenius.
</p>
<p>Negalite progresuoti žaidime neišleisdami tikrų pinigų
</p>
<p>Šis žaidimas yra labai priklausomas! Aš neturėjau jokių problemų dėl jo išsijungimo, vėlavimo ar jokių ryšio problemų. Žaidžiu tai beveik mėnesį, nors išleidau tikrus pinigus brangakmeniams, jums tikrai nereikia leisti tikrų pinigų, jei žaidžiate kortomis su uždirbtais brangakmeniais. Tai pirmasis žaidimas, kurį žaidžiau per ilgą laiką ir kuris man labai patinka. Neklausykite žmonių, kurie sako, kad jums reikia leisti pinigus!
</p>
<p>toks nuostabus žaidimas, aš visada mylėjau Kempiniuką, o dabar pažiūrėkite, kur esame
</p>
<p>Nuolat stringa... prarado daug gyvybių, kai sugenda žaidimo metu... dėl skelbimų taip pat strigsta! Per daug vyksta, todėl jis sugenda. Tai smagu ir man tai patinka (kartais), bet taip pat trumpina akumuliatoriaus veikimo laiką! Ir kai kurie lygiai yra beprotiški! ATNAUJINIMAS (12-14-21): vis dar nuolat stringa! Aš prarandu savo stiprintuvus, gyvybes ir atlygį, kai visa tai atsitiks!
</p>
<p>Gud
</p>
<p>Kk
</p>
<p>Man patinka šis žaidimas. Aš tai rekomenduoju.
</p>
<p>Jis užšąla kiekvieną kartą, kai atvykstu į krusty krabą
</p>
<p>Iš pradžių man labai patiko žaisti šį žaidimą, bet patobulinus kai kuriuos virtuvės daiktus ir visi brangakmeniai yra sunaudoti, nebegaliu gauti brangakmenių, kuriuos taip sunku rasti, be to, aš siūlau, kad dekoracijos turėtų būti susijusios su klientais. pavyzdžiui, patobulinus kėdes, jų kantrybė truks ilgiau, o kitos dekoracijos suteiks daugiau patarimų. Aš turiu galvoje, kaip ir kiti žaidimai, tiesa? Žaidžiau tik už pirmą vietą ir pasiekiau tik 28 lygį.
</p>
<p>teenager Site line Least Kempiniukas Krusty Cook Off V 1.0.28 MOD APK - APK Google. surely routine prepare Kempiniukas Plačiakelnis / The SpongeBob
</p>
<p>Man be galo patinka žaisti šį žaidimą. Mane tikrai sugrąžina prisiminimai apie mylimo vaikystės šou. Tai suteikia jums smagų skubėjimą, kad visi Krabby pyragaičiai būtų paruošti klientams! Išskirtinis žaidimas! Man tai patinka.
</p>
<p>Kempiniukas ❤️
</p>
<p>Kai paliečiu žaidimą, kad paleisčiau jį ir jis įkeliamas, jis grąžina mane į telefono ekraną, kurį įkelti užtrunka ilgai, reikia pataisyti blogiausias žaidimas, verčiau žaisti saldainių avariją, o tada blogiausias visų laikų žaidimas
</p>
<p>Tai buvo puiku, bet dabar sakoma, kad turiu atnaujinti... bet nėra galimybės to padaryti
</p>
<p>Labai rekomenduoju įsigyti šį žaidimą! Pats žaidimas yra puikus ir man patinka, kaip tai panašu į maisto gaminimo karštligę, bet manau, kad jis turi daugiau nei tas žaidimas. Vienintelė priežastis, dėl kurios skyriau 4 žvaigždutes, buvo ta, kad kartais ekranas užšąla ir aš turiu išlipti ir grįžti, bet manau, kad tai yra problema, kurią galima išspręsti, todėl prašau, ar mano šeimai dėl šios priežasties kyla problemų žaidžiant!
</p>
<p>Padarykite šį žaidimą man lengvesnį ir pridėkite daugiau veikėjų
</p>
<p>Pats žaidimas, mano nuomone, geras. Tačiau po kurio laiko jūs patenkate į sudėtingus lygius. Taip, lygiai turėtų sunkėti žaidžiant žaidimą, tačiau jie peržengia sunkumus. Stiprintuvai yra gerai, jei juos turite. Tiesą sakant, sunkumai yra tik dingstis patraukti daugiau pinigų, nes iššvaistysite pinigus daugybei stiprintuvų, kurie gali net nepadėti šiame procese.
</p>
<p>Tai tikrai geri žaidimai, bet aš susidūriau su šiomis problemomis: 1-Aš visai nenaudoju brangakmenių, kad juos išsaugotum, bet radau, kad jie automatiškai sumažėja, prašau padėti išspręsti šią problemą! 2-Aš iš anksto užsiregistravau žaidimui prieš paskelbdamas ir negavau specialaus paketo, kuris buvo paskelbtas išankstinei registracijai..! 3- Pažaidus apie valandą, greitis parduotuvėje neveikė. Žiūrėjau apie keturis kartus apie tą pačią prekę ir neveikė!
</p>
<p>Tai gerai, kai žaidžiate neprisijungę. Tačiau jis labai vėluoja ir jo negalima žaisti, kai esate prisijungę.
</p>
<p>Labai smagu, bet LABAI per daug skelbimų!! Po kiekvieno turo. Žaisdamas gali labai erzinti.
</p>
<p>Apskritai puikus žaidimas, tik pora problemų. Norėčiau, kad būtų kitoks būdas išmesti daiktus. Bandydamas įteikti klientui, netyčia ištrinu man reikalingas prekes. Kita problema yra ta, kad „tęsti“ mygtukas, kai baigiu lygį, čempionato metu neveikia. Monetas gaunu iš lygio, bet joks mano progresas nepridedamas prie čempionato taškų ar laimėjimų. Prašau pataisyti!
</p>
<p>Geriausias žaidimas kada nors!!!
</p>
<p>Linksmas žaidimas, kol jis užsirakina, o tada sujaukia mano telefoną, tada turiu iš naujo paleisti telefoną tik kelioms minutėms žaisti
</p>
<p>Būsiu tik neigiamas, tikėdamasis, kad bus padaryta patobulinimų: 1. Standartiniai lygiai per greitai tampa per sudėtingi. 2. Įvykiai per sunkūs. 3. Brangakmeniai reikalingi VISIEMS atnaujinimams ir nėra pakankamai lengvai gaunami esant dabartiniam kiekiui. Apskritai tai labai įdomus žaidimas, bet nebent būtų išspręstos pirmiau minėtos problemos... Tai pernelyg varginanti. Jaučiu, kad mano smegenys yra neadekvačios su šiuo sunkumu, o tai nėra kažkas, ko norėtumėte, kad žaidėjai jaustų tokio tipo žaidime.
</p>
<p>Super
</p>
<p>Kai turi daug daugiau žaidime levelį, labai sunku greitai blynus ar kavą. Per dėmesį sriautą.
</p>
<p>Kai pasieksite pirmąjį lygį, Krabby Patty lygis užšąla!! Labai smagus žaidimas
</p>
<p>Tai buvo pasakyta anksčiau, bet pakartosiu dar kartą. Po pirmojo etapo žaidimas nebežaidžiamas. Kai pateksite į Krusty Krab, elementai dingsta ir žaidimas neleis jums praeiti mokymo programos.
</p>
<p>Siužetai turi trūkumų! Pirštinių pasaulis nerodomas, todėl sunku išlaikyti lygį, nes negaunu nemokamų monetų, kad galėčiau atnaujinti dalykus. Nejuokinga, kiek brangakmenių jie prašo, o dabar tai yra 5 žvaigždutės, o ne 3. Žaidimas yra įdomus, bet panašu, kad jiems rūpi tik užsidirbti pinigų.
</p>
<p>Kempiniukas PlaÄ?iakelnis - Vikipedija - Classici Stranieri
</p>
<p>Sunku žaisti reikia daugiau brangakmenių, kad būtų galima pereiti į kitą etapą
</p>
<p>Tai linksma. Primena man seną žaidimą, kuris buvo nickelodeon svetainėje
</p>
<p>Nuostabus žaidimas! Jei esate pakankamai užsispyręs ir pakankamai kantrus, galite tobulėti neišleisdami pinigų. VIENINTELĖS mano problemos būtų 1. Siuntimas į parduotuvę atnaujinimų po kiekvieno lygio gali būti šiek tiek pasikartojantis ir erzinantis, ypač jei asmuo taupo vienam iš brangesnių atnaujinimų arba jei jums dar nepakanka. 2. Turėtumėte turėti galimybę ant bandelės uždėti priedų be paplotėlio. Taip tiesiog prasmingiau ir mums būtų ką veikti, kol jie gamina maistą.
</p>
<p>Taip smagu, kad žaidžiau tai, kad turėčiau funciona savo prego metu.</p>